Thailand

Idag ar det den tredje dagen i thailand! Igar slappade vi bara vid poolen och kollade in stranden, det var mycket behagligt! I forrgar akte vi in till Pattaya men bara for att handlade mat, dit akte vi tuk tuk. Idag akte vi langt bort fram hotellet in i centrala Pattaya, for att ga langs en gata som heter Beachroad! Beachroad ar en Marknadsgata kan man saga som loper langs stranden. Dar kopte vi lite prylar, daremot myten om att man kan pruta jatte mycket verkar inte stamma det var valdigt manga pa hotellet som sa det igar, och idag prutade vi for fulla muggar men det gick halvbra. Jamfort med dem pa hotellet fick vi ner priset ganska mycket iaf.

Vi var borta i ungefar 5 timmar och det var cirkus 32 grader varmt vilket kanske inte later jattevarmt men tro oss det var SMOOOKING hot assa. Skont att glida ner i poolen nar vi kom hem, svalkade skont med 29 grader i vattnet ;) Imorgon blir det nog bara poola och sola for varan del. An sa lange har vi bara atit mat pa hotellet och lagat mat, en middag kostar 80 bath vilket ar 20 koronas. Sa billigt ar det aven har. Vi har hort massa som ska aka hem nu dem narmsta dagarna bara for att det ar sa gryyymt varmt har under april. Till och med langliggarna som har varit har sedan november, och dem borde vara valdigt vana vid varmen vid det har laget.

Jusst det vet inte om vi skrev det, men vi var pa mataffaren igar som sagt, och dar kunde man kopa HELA griskultingar som lag i frysdisken eller grishuvuden. Detta var alltsa i en mataffar typ som coop hemma. Man kunde ocksa kopa en dolksvans (horseshoe crab) i fisk disken, for er som inte vet vad det ar tycker jag ni ska googla det sa far ni se, SJUUKT!!

Kommentarer
Postat av: Pappa Matte

Kul att ni myser saknar bilder men ni är väl röda så ni inte vill komma på bild.

Hela svedala vinkar hej.må bra hej då

2010-03-29 @ 13:05:21
Postat av: Mamma Carina

Hej på er! Johan du längtade ju efter värme(:Här är det behagliga 2+ mmmm vad vi myser. Glöm inte att dricka och smörja in er. Kram på er!

2010-03-29 @ 19:16:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0