Klet & kladd


Ikväll ska det bakas av, så de bara kladdar å kletar! Vi ska nämligen baka en underbart go kladdkaka. Leilas kladdis! För att få den xtra god och chokladig så ska man sticka ner hela blockchoklads bitar i smeten, då blir det som godast!

Mjölkplånböcker



Nu har vi äntligen gjort klar mjölkplånböckerna som vi så länge har dragit oss för att göra. Vi tog bilen ner till vallentuna för att köpa knappar, men det fanns bara svarta istället för silvriga, men det fick duga, blev rätt fint iaf tycker vi! Vi har säkert haft dem där liggande i ett halvår snart asså, så det var skönt att "bocka av" det iaf!  =D

ÅRE

 
Nu sitter vi och planerar resan till Åre, som vanligt kostar tåg biljetterna skjortan och skolan sabbar tiden ofc. Men sånt får man väl leva med antar jag. Vi kommer dra vecka 14 och självklart infaller nationella provet EXAKT den veckan, ångeeest! Som tur var är det på onsdagen så om man sticker på natten/kvällen på onsdagen kan man ju åka på torsdagen. Däremot fattar jag verkligen inte Sj asså, när dem säger "Res för endast 95 kr" De e ju inte en jävla resa som kostar 95 spänn, jag var inne och kollade nyss då hade man behövt pröjsa 463 kr på natten för en sittplats och det tog 8 TIMMAR! Va fan e de för en tid liksom! Jag har sånt där SJ Prio kort men har fan ingen aning om vad dem gör, dem verkar inte ge rabatt iaf, that's 4 sure!

Nick Pitera



Här är en kille med flexibel röst det kan vi lova! Första gången jag kollade på den trodde jag nästan att det var fejkat. Men killen har en helt sjuk falsett. För er som vill kolla / lyssna kommer det coola ungefär efter 1 minut så är ni otåliga kan vi väl spola eller något. Han har fler videos med andra låtar som han sjunger också så det e bara youtuba er fram eller ngt. Bland annat sjunger han Whitney Houstons "I will always love you" som förövrigt är en sjukt bra låt, med as mycket kräm i! =D

Alla <3 Dag

Igår var det dagen med massa hjärtan & rosor....men vi gav varandra en ask gelehjärtan, en orkidé & fisar (toffifee)

Förmiddagen spenderades med plugg & jobb.
Vi drog senare in till stan & märkte en hejdundrans rea på weekday! Fast inget följde med hem.
Vi skulle sedan på buffé och traskade dit vi trodde restaurangen låg. Restaurang skulle heta PONG & vi hittade den. Men första reaktionen blev WTF? hur fan kan man kalla detta för lyxig resturang? Lyckligt vis visade det sig att vi trots allt gått fel, stället var bara en liten snabbmats variation av deluxe stället!
Men på kvällen blev det buffé. Vi tryckte i oss 25 sushi rullar, tonvis av frukt & thaimat. Till efterrätt lockade Glassbuffén....för den ena, den andra av oss tog istället mer sushi.
För övrigt satt det en brud bredvid oss....Har aldrig hört någon nysa så många gånger, det var helt INSANE! Hon satt typ seriöst och nös i 4-5 minuter och det är fan länge för att nysa! När vi gick därifrån var Sabina fortarande hunrig, vilket är ganska otroligt efter typ 12 suhisar och MASSA thaimat! En annan var ju så mätt att man nästan sprack!
När vi kom hem åt vi några geléhjärtan framför filmen "the perfect man" men efter cirkus 10 minuter inpå filmen dråsade vi ihop till en liten sovande människ klump i ena hörnet i soffan!

Det var våran dag, hur var eran?! =D

T(etra)-tröja?



tjollahopp tjollahej, dränk en pastej! Okey enough with the rimes. Fresch tröja på bilden va? Den har vi målat, ni ser säkert att den föreställer ett mjölkpaket! Vi målade en varsin och så var vi så fiffiga att vi skrev in våra födelsedagar som utgångs och tillverkningsdatum!

France here we come!


Nu är det spikat, efter studenten sticker vi. Med lite hjälp av en mamma har vi nu bokat resan till Frankrike! Vi kommer att sticka den 8:e juni och vara borta i några dagar, det kommer bli hur nice som helst! Vi skall bo på ett nybyggt 4 stjärnigt hotell 3 minuters tågresa ifrån Disneyland och 30 min ifrån frankrikes hjärta Paris! Självklart kommer vi besöka Disneyland också, wiee det kommer bli skoj! På bilden ser ni köket! 

Faran som lurar i natten



Halli Hallå! Vi tänkte bara slänga upp ett sista inlägg innan vi ska sussa, eller ja sussa kanske det inte blir, blir nog en film först...! Det här är alltså vi Johan och Sabina, den gröna lilla filuren är Sabina och den Stora blåa Lysmasken är Johan! Den här bilden är ifrån i höstas, vi hade/var på ett partaj IN THE MIDDLE OF NOWERE, som hade disco tema eftersom ville vi spexxa till det lite så vi klädde ut oss till streckgubbar. Parttyt var iaf jätteskojjigt! Dräckterna var väldigt simpla att göra, man behövde bara köpa ett paket neonrör på teknikmagasinet för cirkus 200 balober(kronor). Sen var det bara att klä sig i massa svart och sen tejpa på lysrören!
PS. Den här utstyrseln är bäddad för Success!

Platta näsor & elektriskt hår

Igår spenderade vi vår kväll med näsorna trykta mot datorskärmen. Bloggen har förtrollat oss & vi har blivit proffs på designandet....Eller okej, kanske inte! Men visst e den hejdundrans mycket finare nu än tidigare!?

Ikväll ska en film hyras, något tips?

Imorgon står tandläkaren och väntar
pga allt godis vi käka igår, efter att ha tittat på en knarkfilm :) ! MUMS !

Ibakgruden spelas Veronica Maggio - Måndagsbarn.

Ikakburken finns kakor.


Heart of life



Här följer en Kick Ass låt! Det är John Mayer med Heart of life. Det här är en låt som man kan lyssna på om man känner
sig hur glad som helst, men också hur ledsen som helst, det är det som gör den så skön! Det är också våran låt <3
Den är AWSOME, enjoy!

Melodifestivalen?

Årets melodifestivalen ser ut att bli en riktig flopp, i alla fall av dagens deltagare att döma! När man välsitter i soffan laddad till tusen, eller a kanske inte tusen men iaf laddad och får se årets utbud gick ens humör från Mount Everest till en liten kulle på baksidan... Vi fick i alla fall avnjuta en god hemmagjord smoothie i våra splitternya iittala glas. Den bestod av: Frysta hallon, Proviva fruktdryck Jordgubb, Is, 1 sked vaniljsocker...! MUMMA säger vi!

Pepparkaksvilla



I vintras tog vi oss tid med att designa och bygga vårt eget pepparkakshus!

Superman & Tooth fairy ?



Efter många om och men kommer nu vårt första inlägg i vår nyskapta blogg.
Anledningen till att vi skriver om oss i plural är inte på grund av att vi lider
av schizofreni utan pågrund av att vi faktiskt är två personer...

A Clean Hippo Is A Happy Hippo


RSS 2.0