lördag

Igår for vi till Gröna Lund. Det var ju gratis inträde och ett gratis åk i Insane för alla med Tele2/Comviq.
Insane var stört mycket läskigare äv vad vi båda två tänkt. Men stört rolig....det var som en blandning av Extreme, Frittfall/Katapulten och berg&dahlbanan.
Efter det drog vi till stan för att bland annat titta på weekdays nya collektion. Hittade dock ingenting för våran smak eller plånbok.
Marthonet sprang förbi oss också.

Insane.
Va inte så fint väder dock.


Det blev krig på våran langos.
/sj

hejhopp

oj nu har vi missat några dagar här ser ja..
Så i korta drag..
Johan jobba igår och idag. Igår var jag på arbetsförmedlingen och med johan på kvällen. Idag har jag lek med lisa. Vi har hälsat på i gamla skolan, hon skulle hämta sitt projektarbete å så passa vi på att hälsa på några lärare. Sedan gick vi en sväng i täby centrum för att bland annat hitta ett par jeans till lisa och en present till victoria. Efter det drog vi hem till mig för att se på film, Collateral med Tom cruise & Jamie Foxx, spännande och bra!

Vi har förresten typ både två fått jobb, alltså jag och johan, som vikarie på några olika dagis! Vilket i alla fall jag är väldigt glad över :) ! Så har alltså sprungit med cv lite här och där i början av veckan.
En del Idol tittande har det ju också blivit för våran del och jag ser fram emot kvällens avsnitt :) !

Bamse!


Bra!


Film igen!

Igår köpte vi 2 nya filmer, igen, "Rambo II" & "Livet från den ljusa sidan". Båda va bra men rekomenderar främst livet från den ljusa sidan, har varit min favoritfilm sedan jag såg den första gånger för många många år sen. Dock minns jag inte att den var så sjukt lång....typ 2 & en halvtimma. Men trots att den var så lång får den en 5 av oss båda, däremot en svag en.
Rambo 2 var väl bra men endast en 3 för min del & en 4 från johan.
/s

Ultimate SurvivalDetta är fan ett av mina favorit program som sänds just nu på Discovery. Det finns ett annat liknande med en annan dude som heter typ "Survivor Man" men detta är coolare tycker jag. Programet går ut på att överlevnadsexperten Bear Grylls tar sig ann några av världens mest ogästvänliga platser och visar hur man överlever där! Nackdelen med just "Ultimate Survival" jämfört med "Survivor Man" är att Bear Grylls har med sig ett Camera Crew som filmar allt, vilket "Survivor Man" inte har... Men still, jag tycker att det blir bättre TV så...!

/ J

Fallskärmarn!

Idag gjorde jag det, idag hoppade jag fallskärm! Vi skulle egentligen hoppat i Norrtälje men det blev vid Skavsta istället, vilket var lite segare eftersom det tog typ 2 h att åka bil dit men ändå fett värt det! Vi skulle hoppa ifrån 2000 meters höjd men det blev 3000 istället vilket var mycket bättre since vi fick falla fritt mycket längre tid! Vi vecklade ut fallskärmen vid 1.5 k höjd och själva hoppet tog sammanlagt ca 5 minuter var av ca 1 minut var fritt fall.

Det var fan den sjukaste sköna känslan man kan tänka sig, vi satt i planet i ca 20 minuter innan vi nådde höjden sen gick vi ut mot kanten och tittade ut bland molnen varpå man känner luftmotståndet som ett slag i nyllet (lite överdrivet), sen kastade vi oss ut och gjorde en bakåtvolt sen föll vi fritt från 3000 METERS HÖJD!!! Got damn vad det var nice asså! Man fick ha rätt snygg mössa också som ni kommer få se i bilderna jag postar!Här är jag helt upp gearad och reda för att hoppa!Och den gudomligt snygga mössan åkte på!På väg till start banan ( man ser inte texten jag skrev, men det står typ bara "på väg" så.. )Här lyfter vi!


Där är när vi är uppe i luften!Fällt ner landningsställen (benen)Ut med tungan och koncentrerad till 1000!På väg hem trötta!

Man hade kunnat få sjävla hoppet filmat av en snubbe, men det kostade 700 spänn extra plus att han var så pass bakis att han sa att han inte skulle kunna leverera så det sket vi i, det blev lite sköna bilder iaf!

/SJKANSKE ETT JOBB!

Har kanske hittat ett jobb nu äntligen! Gjorde en long shot och skickade in lite uppgifter till eventpersonal.se, och fick ett mail knappt en dag senare att dem hade valt ut mig och 9-10 till att få chansen att åka på turné genom hela Sverige, under en månad! Tror dem ska välja ut ngra av oss efter vi har svarat nu, så jag vill inte hoppas för mkt, samt att det kommer vara sjukt jobbigt att vara ifrån Sabina under denna tiden, men tror att det kommer vara kul jobb! Jag tackade ja iaf, så nu får vi hålla tummarna och se vad som händer, om det går, åker jag den 15:e september och återkommer 15:e oktober!

Lite off topic, imorgon skall jag hoppa fallskärm om inget skiter sig med väder etc, det kommer bli sjuukt kul, skulle varit i Norrtälje först men det blev flyttat till typ Nyköping which suucks men vafan lite får man offra!

Tjenis Penis!

/ J

Lejon


Fladdermus


lalalala

Nu e johan å jobbar igen & jag sitter här hemma framför datorn. Ska nog ta å försöka söka lite jobb idag. Var i förrigår & lämna cv på jysk där victoria jobbar & ett på willys & även på ica i näsbydal. Skulle egentligen helst vilja jobba på en klädaffär ,men stan är så långt bort (jag är lite lat) & i täby är det så mycke människor man känner ^^ så vet inte vart i sånna fall. Får väll se. Sitter desutom å söker efter jobb på ams.se men lyckas inte hitta något spännande, eller jo de finns ju roliga jobb men dem måste man ju ha feta utbildningen till å de har ju inte ja då då :) . Annars är ju typ 80% av alla jobb säljjobb å de har man ju hört från alla möjliga håll att det bara är piss jobb så de tänker ja inte äns försöka jobba med. /s

Att tala innan man tänker är som att torka sig i arslet innan man skiter...

Nu har jag varit ledig i 6 dagar ( om man räknar bort helgen ) jag har fortfarande inget jobb och väntar på att diverse arbetsgivare skall skicka tider om intervjuer, ska till arbetsförnedringen, oj arbetsförmedlingen menar jag den 9:e september och snacka med en tjej om vad jag vill göra. Känns inte som att det kommer att ge ett piss, dock så får man typ 60 spänns ersättning om dagen för att göra det där, så om jag inte har ett jobb tills dess kommer de vara ngt iaf. Läste lite på nätet igår om att jobba i Norge, känns som att många har det som ett mål eller vad man ska säga. Tydligen kan man få ut ca 24 000:- efter skatt om man jobbar med att rensa fisk, men det är tydligen sjuuukt svårt att få jobb since alla vill jobba som de typ... Sen ere många som vill jobba på oljeplattform för man tjänar bra, men kollade upp det där igår och dem tar näst intill BARA in civilingenjörer... Tydligen något man kan tjäna sjuka pengar på är att bli "rostborttagare" hette det tror jag, då tar man bort rost ifrån bilar och svetsar dit ny plåt typ. Dock snubben som tipsade om detta sa att det var det äckligast tråkiga jobbet man någonsin kunde jobba med + att det är sjukt slitigt..!

/ J

Min katt kan dräggla!Asså det måste vara något allvarligt fel på min katt, för alltid när han blir hungrig eller kelig börjar han dräggla som en jävla apa. Vi gick typ yill veterinären för några år sedan, men dem sa att det inte gick att "bota" typ. Det sjuka är att man kan typ sitta med honom i knät, och när man börjar klia honom så blir det helt jävla genomblött av hans dräggel. Idag drägglade han en, vafan ska man säga, "stråle" med dräggel som räkte ända ner till marken! Han var typ hungirg så jag kunde inte få ett clear shot på honom så dem e lite suddiga men hoppas ni ser iaf, jag ritade pilar för att underlätta!

ConverseKöpte nya converse skor igår, tänkte först inte köpa några eftersom att dem kostar 700 spänn nu, men på footlocker kan man köpa dem för 599:- så jag tog ett par, + att jag kände att mina gamla har gjort sitt lite... Dem köpte jag i spanien förra juni så dem är lite mer än ett år gamla, tycker ändå att dem håller relativt bra för att vara tygskor, har använt dem nästan konstant under hela året så!

/ J

RSS 2.0