Rasmus På Luffen


Småplaner för dagen!

Idag blir de stan! Vi ska fixa de sista inköpen inför resan, & växla lite pengar!
Ikväll ska johan klippa sabina & Sabina klippa johan så vi är extra snygga när vi åker! Kanske bygger vi en ny snögubbe också....om vi orkar & hinner! Skulle gärna vilja åka skridskor också har inte blivit så mycket alls i år.


Bilder

Vi sitter och fixar med lite musik och kollar lite bilder, asså det är helt sjukt hur nice det är på sommaren. De sjukaste är att vi kommer liksom vara i sommarn om en vecka! Hittade en bild när vi badade i riala, och precis innan jag hoppar ifrån en as nice avsats!

Kameran har kommit!

Nu har kameran kommit, det gick fortare än vi trodde. Vi blev nästan lite oroliga att den inte skulle hinna komma innan vi åkt, men vi valde iaf FedEx vilket gör att man får hem den på 24-48 timmar istället för typ 3-5 dagar samt att då kommer den till närmaste post service vilket e segare. Det kostade bara typ 40 spänn mer också vilket var nice!

Det fick bli en vattentät rackare som vi spanat in tidigare vilket var sjukt nice! så kan man ta lite coola undervattensbilder.
Sista dagen

Idag var det sista dagen, blandade känslor. Jag fick assistera lite på röda avdelningen(bebis avdelningen), det var fullt ös men roligt. Vi fick jättefina kort och biokort, av fina personalen stort tack! Vi fick också varsin liten present av två föräldrar, Vi bugar och bockar för dem också! Nu känns våran kladdiga kladdkaka som vi bakade ganska ynklig, men som man säger den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge!

Hoppas också att alla dagis personal har hittat hit, vi kommer att lägga upp reseprylarna här istället för resedagboken, eftersom den känns mer omständig att navigera sig till.

Att det var sista dagen var både skojjigt eftersom vi snart får åka men också tråkigt, känns redan som man saknar dem små liven. =)

Monkey & Goat


Inlägg

Har fått "klagomål" på att vi är sega på att lägga upp inlägg, å....aa de kan vi väll hålla med om ! Så därför kommer ett här!

Jobbar numera heltid båda av oss därför blid det inte mycket bloggande!
Har skaffat en resedagbok nu så ni kan följa oss på resan! Förhoppningsvis, man vet ju aldrig me oss. Men ska i alla fall försöka uppdatera med både bilder och historier!
www.resdagboken.se alias: kiwie

A for effort !

RSS 2.0