Guy jumps into wall


Iphone


Vill också ha en Iphone så att man kan rita massa på den!

Influensasprutan

Nu har vi efter många om & men tillslut tagit den där influensasprutan....AJ va ont man fick i armen! Vi slapp i alla fall att få feber vilket var sjukt skönt :)men armen har de ju knappt gått att röra på höver huvudtaget! Helt sjukt! Sen är väl jag i å för sig lite mesig också & överdriver en hel del, men ont har ja i alla fall. Johan också för den delan, kanske inte lika mycket dock.
/s

Tattoo

Igår kom jag på en ganska cool grej man kan ha som tatuering också, säkert många andra som har de också men själva iden e rätt cool tycker jag. En Nautisk Ros på underarmen !Ny skjorta

Nu har jag äntligen införskaffat en flanell skjorta, i allt sparande har jag inte velat köpa något men nu hittade jag en för 149 KRONOR! Helt stört pris!
DagensPälsmössa - H&M
Tröja - Sunday Sun
Byxor - H&M
Klocka - Certina Ds Podium

Love you till the end


Dagens

Tjuvmössa - PP
Kofta - H&M
Tröja - Emilio
Byxor - Cheap Monday
Klocka - Certina DS podium

Koh Phangan!

Nu är vi hemma. Har varit en sväng i stan & kolla i lite affärer, bland annat efter snowboard & skidor! Sedan drog vi till Koh Phangan för att käka! Det är sjukt mysigt där inne, känns som man sitter i en jungel. Blacklights överallt å fågelkvitter och grodljud hörs hela tiden. Vi fick sitta i en liten bungalow med en hink som lampa! Här kommer en bild!

Tatuering

Är typ sjukt sugen på att tatuera mig snart! Skulle vilja tatuera ett moln på innansidan av armen de kommer nog bli snyggt. Sabina har ritat en "skiss" på armen!

2 ÅR!!

Idag var det exakt två år sen som vi blev tillsammans, känns helt sjukt! Tiden går så stört fort när man har roligt.
Ikväll ska vi in till stan för att äta på jungel restaurangen Koh Phangan! Det är sjukt häftigt där inne, de spelas ljud som om man är i jungeln å man sitter å äter i små tucktuck bilar, i små hyddor eller på kuddar på golvet!
RSS 2.0