Busa i skogen!

Igår blev jag framröstad till Dagens populäraste outfit på Minoutfit.se vilket var jättekul! Idag var det riktigt kallt och ruggigt ute och vi fick för oss att fota lite i skogen, och ikv blir det halloweenparty med några gamla klasskompisar, här kommer lite bilder ifrån skogen!
Blod och knark i skog och mark!

Idag var vi ute och fotograferade lite i skogen, därav SMK låt titeln! Blev några fina bilder enligt oss iaf, ni får väl se efter själva! Ville få chansen att använda min nya "pälsmössa" ifrån H&M lite också!/SJ

Funny Faces

Vet inte om jag har sagt det, men för en tid sedan införskaffade jag mig en Iphone 3GS vilket e nice! Men iaf jag laddade ner ett roligt program på den här om dagen som jag tänkte lägga upp lite bilder ifrån:

Som ni säkert förstod så byter man sitt ansikte till ett annat huvud eller ögon och munnar etc! Hoppas det gladde!

Lila Weekday

Har varit sjukt sugen på att köpa den här lila tröjan ifrån weekday. Men i dagsläget kostar den 400 kronor, vilket inte är mycket i och för sig för en tjocktröja men just nu i sparandet till en resa går de bort. Just nu lever jag i hoppet om att den kommer att finnas kvar när rean kommer! Ni får ursäkta för en sjukt dålig bild, den är tagen med min förra mobil kamera wich sucked. Här är tröjan:                                                                                                                  


Jobbat


Idag har jag jobbat på dagis, det var rolgit. Lite segt dock för alla barnen var ganska klängiga sen e seriöst ALLA ungar förkylda vilket har gjort att jag också har blivit det. Aja här är två bilder på min nya fina blåa cardigan!

Dåliga på att lägga upp

Det är verkligen sjukt hur dåliga vi är på att lägga upp inlägg, känns ändå som ingen läser vad folk skriver på bloggar utan bara kollar på bilderna, vilket gör att allt det jag skriver nu är helt åt helvete onödigt, men skit samma.


Här kommer en till bild bara för de!
Lång Dag

Idag har jag jobbat från kl 8-18 kändes ganska okej ändå, Sabina var med hela dagen också vilket var jäkligt skönt. Av sekretessskäl kan jag tyvärr inte avslöja vad jag jobbade med men det var helt okey faktikst. Blev mycket åka bil dock, körde 41.22 mil allt som allt, vilket gör att man får rätt ont i rumpan!


Har köpt nya skor också, det är dem på bilden!

500 miles


That´s not my name


ajsingbajsing lille katt !


Idag träffade vi en livs levande dammtuss! Så stört sööt ! Funderade på att ta me oss den hem!
Dem hade hittat den här lilla rackaren ute på gatan och tog den med sig!

Det är en kanin!

Å Bamse låg å myste me oss en kväll framför tv !

RSS 2.0