Andra dagen i Auckland!

När vi klev upp imorse så regnade det, då var klockan sju. Vi gick upp och skulle fixa mobilerna vilket slutade med att vi fick köpa en ny mobil istället, så nu har vi en gemensam mobil med det här nummret 0212684112 country code 0066, inte bombsäkra på den.

Det blev i alla fall bättre väder vid lunch tid å vi gick upp till "berget" som vi berätta om tidigare, å satt i solen en stund.
Efter de käka vi supermega billiga nudlar ur en burk å sen gick vi till den ända mataffären som finns, som ligger en bra bit bort å handlade lite frukt å bröd för att käka till lunch imorgon. Blir frukt, bröd å pasta under den här resan! billigt och onyttigt :) ! Idag serveras dock gratis pizza på hostlet, förhoppningsvis mycket :) ! Frukosten får vi också, bröd å musli, dem hade en typ av musli som såg ut som ett bröd å när man la den i mjölk blev de typ som gröt.

I alla fall, ganska precis när vi kom till hostlet för att lämna maten börja de regna å nu sitter vi här! Har hört massa svenskar som bor här nu, å har pratat me några som precis skulle åka vidare till något ställe vid hawaii. De sa att gårdagen var den varmaste dagen de hade varit me om under de 5 veckor de varit här. Så skönt att vi inte missa den :) !

Vi hittade idag att man kan bada me hajar, eller så där i en bur. 10 minuters biltur från auckland. Johan är taggad sabina är tveksam! I så fall blir det imorgon eftersom vi på måndag (söndag för er) åker med magic bus till nästan toppen av Nya Zeeland för att förhoppningsvis kunna sola & bada.


Syns knappt på bilden men vägarna går upp å ner å är typ 4-6 filiga mitt inne i stan med 6 övergångsställen vid varje korsning! Å de beror på att i NZ går förutom de fyra vanliga övergångsställena 2 stycken diagonalt över vägen.


Här pratade vi med 2 kiwis som vi berättade för att de va 12 minus hemma & visade en bild på hur mycket snö de är, å de trodde inte att man kunde leva på ett sånt ställe, kan man de ?


Här är en bild över chillrummet å där man käkar frukost, till höger finns massvis med datorer, där vi sitter just nu!

Visar en bild på rummet senare, lyckades inte få in den i datorn. Just nu har alla våra rumskompisar stuckit å en ny har kommit hittills.

Kia Ora!

Kommentarer
Postat av: Fredde The Monarch of The Upper Floor

Ja det verkar som er vistelse i Nya Zeeland bringar mig nöjet att ströva och härja fritt på övervåningen. Jag har nyligen utlyst västra flygen som tidigare tillhörde hertig Johan af Mecklenburg till offentlig pissoar, till allmänhetens förtjusning.Färdas med lycka!

2010-03-07 @ 19:50:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0