Bättre sent än aldig....nu är vi hemma!

Ja för er som inte vet är vi hemma sen en 2 veckor sedan, och de blev ett bar länder till att besöka innan vi kom hem. Så här gjorde vi!

Från Thailand bytte vi våran flygbiljett till Athen.
Från Athen åkte vi tillsammans med 2 Danskar och en Norrman me buss i några timmar till en färja i Grekland, där fick vi sedan vänta ytterligare några timmar för att sedan ta färjan som tog 13 timmar till Brindisi i Italien.
Från Italien tog vi oss me tåg till Bologna i Italien.
Där var de tänkt att vi skulle ta ett nytt tåg till Munchen i tyskland (eller Monako som Italienarna av någon anledning sa). Men några tågbiljetter fanns inte! Minst 5 dagar framöver var biljetterna slut, och hela datasystmet var paj så inte kunde man bpoka någon biljett. Så MINST 5 dagar skulle man få vänta på tågstationen, för några hotell gick inte att få tag på!
Så vi tog tillsammans med de 2 danskarna och en nyfunnen vän från England, en taxi från Bologna i Italien till Munchen i Tyskland.
I tyskland lyckades vi få tag på en tågbiljett ända fram till Malmö, med byten.
Första bytet var i Hamburg....dit kom vi, men där fick vi inte komma på tåget då tyskarna hade sålt 10 000 biljetter till vårat tåg som bara hade 1000 platser, Smart där!
Så de va bara att bege sig till en buss som tog några timmar till en färja över till Danmark.
I Danmark fick vi ta ett nytt tåg till Köpenhamn.
I köpenhamn stog Johans föräldrar och väntade! Vilket var helt sjukt underbart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0