Movies

Den senaste tiden har vi (eller johan) inhandlaten en mängd filmer så som dessa:
Betyg 1-5
  • Mannen med järnmasken
  • Berts Röjiga Rockliv/Berts Piniga Pubertet 8 avsnitt (4)
  • 40 days and 40 nights (4)
  • Hancock (5)
  • 1408 (3)
  • Bucket list (5)
  • Down in the valley (3)
  • The list (4)
  • Dumpad (4)
  • Numb (4)
  • Crazy in love (5)
  • Tzatsiki 1 & 2 (3)
  • Clockwork orange (5)
  • Candy (3)
  • V för vendetta (4)
  • Cloverfield (2)
  • I am ledgend (4)
  • Big nothing (1)
  • Zodiac (3)
  • A history of violence (3)

    /sj

Vi hitta en skylt!


jahapp....!

Jahapp då sitter ja här, själv igen! Johan är å jobbar å jag....jag borde väll söka jobb! Men lat som jag är så orkar jag inte! Helst vill ja in till stan å köpa en skinnjacka ,men är inte så skojigt själv!
Har i alla fall lyckats hitta 2 jobb ja ska söka .Det ena är Jysk där min kompis jobbar, så då är de ju lite större chans att ja får de jobbet. Ska dit i veckan när hon & chefen är där å lämna cv å prata. Sedan ska ja till en mataffär i näsbydahl där jag & framförallt johan känner en brud som jobbar, så ska lämna cv där också någon dag då hon är där!
Annars idag så ska ja väll ta å pallra mig hemåt, är hos johan just nu, å kanske dra en sväng till arbetsförmedlingen för att fixa något som ja fortfarande inte riktigt förstått va de är :) . /s

Cowboy!


Bert Rules!


jobb?

Vill ha ett jobb nu !
Har bestämt mig, inget plugg för min del!
/S

Plugget

Jahap, då har man varit på universitetet för första gången, å där fanns de ju en del folk....helt sjukt hur många människor som går där:O ! Var i alla fall där i en 2 ½ timma kanske. Upprop å massa prat om själva linjen, skolan & föreningar. Det var väll helt okej men har inte ännu bestämt mig helt om jag ska fortsätta....lutar dock mot att söka jobb istället.
Skulle vilja jobba på typ Jysk eller Ikea (fast de ligger så långt bort dock) eller något annat liknande, verkar hyfsat skojigt faktiskt :P haha & dessutom har ja hört att lönen är hyfsat bra på sånna ställen.

The life of an unemployed

Nu sitter jag hemma, det är sjukt nice väder ute och det tackar vi för, Sabina har dragit till plugget. Sjukt hur tråkigt det är att inte ha ett skit att göra asså, måste fan hitta ett arbete snart asså. Fattar inte hur andra pallar att sitta hemma typ ett helt år och inte göra ett skit, man känner sig så jävla värdelös. Ska snart till tåget och dra till AMS och "stämpla" heter det tydligen, då får man typ 60 spänn om dagen tills man hittar ett arbete eller ngt sånt. Men som sagt måste fan hitta ett innan veckan är slut annars kommer jag typ äta upp mig sj...

/J

Teoretisk filosofi bajs

Imorgon börjar skolan !? Smart nog insåg jag inte fören idag att kursen som jag ska gå inte alls ingår i arkitekt utbildningen som min syo sa , vilket var den största anledningen till att jag från första början skulle gå kursen över huvudtaget.... Litade lite väl mycket på min syo kanske. Så nu vet jag inte hur jag ska göra. Jobba eller plugga!
Ska till universitetet imorgon i alla fall på upprop, någon annan som ska dit? :P känns sämst att gå dit själv!
/S

Söndag

Var som sagt och tittade på telefon idag, kollade på HTC magic och Iphonen, och tror jag ska köra på Iphonen, ville ha den idag men det var typ 2-3 veckors väntetid!!!! >.<
Vi drog till Vallentuna och lämnade tillbaka filmer som vi lånade förra veckan på BOXX, det var "Gangs Of New York" och "Catch me if you can" båda var fett bra jag skulle lätt rateat dem 5:or båda men Sabina tyckte dem var 4:or typ... Vi ska snart till Arninge också och köpa lite naturgodis, och anledningen till att vi drar dit och gör de är pga att det kostar typ 12:90 hg på coop forum där ( Former B&W ) och på typ alla andra ställen kostar det typ 14:90 hg...

Anyhow, här kommer lite bilder vi knäppte nyss!

Telefon

Idag ska vi dra in till täby för jag skall införskaffa mig en ny nalle( fett gammalt uttryck ) Det skall nog bli en Iphone 3G S för jag har suktat efter en sån sjukt länge nu, sen måste jag byta eftersom min sony ericsson dampar hela jävla tiden, stänger av sig och har sig... Men vill inte ha telia utan Comviq och saken e den jag tror att garantin inte gäller om man låser upp luren vilket suger, så jag vet inte om det får bli ngn annan istället, den där HTC Magic eller vad den heter e ganska sjysst också... Jaja vi får se kommer med ett nytt inlägg under dagen och berättar hur det gick!

/J

Stockholm 2



Här är Sabina när vi är påväg hem ifrån stan, vi handlade typ ingenting idag, skönt att spara pengar för en gångs skull. Vi åt lite på donken, sen lämnade Sabina tillbaka sin bok, det sjuka var att hon hade fått presentkort på Akademibokhandeln som pris ifrån skolan på 600 balobisar, så när hon köpte/lämnade tillbaka boken fick hon inget tillgodo kvitto ( som man alltid får ifrån presentkort ) Hon fick Cash istället !
 

/SJ

Stockholm

Nu ska vi snart dra in till stan, Sabina skall köpa ett par nya converse och lämna tillbaka en bok som hon skulle ha till plugget... Jag sa för övrigt upp mig i fredags, så nu är jag arbetslös, men ska kirra ett nytt jobb så snabbt jag kan, måste ha cash u know! Vette fan om jag skall köpa ngt nu, har platerat in att köpa Iphone 3G S nästa månad och den e ju inte gratis! Får se om jag ens kommer ha råd med den nu när jag inte har ngt jobb men, annars får det vänta till månaden efter det... För övrigt är det så jävla segt att det börjar bli höst nu, känns som det hände över en natt. Satt nere i köket igår och kollade på tv och tittade ut varpå det var sjukt mörkt ute, och klockan var bara 21:00, NÄR FAN HÄNDE DETTA! Sen ere sjukt segt att loda runt med jacka överallt...

/J

örhängen


Gjorde ett par örhängen! Hade tänkt å göra flera men de tog så stört lång tid!
Har också insett att jag behöver en kamera min mobil är ju verkligen sämst!
/S

Timon&Pumba


Surströmming


Idag har vi ätit surströmming....Mm Mums!
Första gången för johan ,men för min del har jag ätit det många gånger :) !
Förvånande nog så tyckte faktist johan att det var gott! Eller det var i alla fall vad han sa ^^ ....Men lukten tyckte han inte om! Visst ser det gott ut!?

Visste ni att man inte får ta med surströmming på flygplanet och inte heller får man äta det på balkongen, eftersom det luktar så mumsigt haha :D !
/S

Tattoo



Sjukt häftig tattuering som jag hittade på nätet, gillar verkligen sån här stil, skulle inte banga på denna!
/J

Mmmmm....Marabou


Ni vet när man är så där stört sugen på choklad....Då måste man ju bara satsa stort! & de va vad vi också gjorde, ett helt gäng blev de . Sedan var det ju också så att vi inte kunde bestämma oss vilken smak vi ville ha , så då fick de bli 4 av de godaste. Fast Nonstop, Amigo & vanlig choklad är ju också gott:) !
Kom å tänka på att marabou borde göra en choklad med flera smaker, alltså ha typ en rad me Schweizer nöt, en rad me Daim, en rad med mint, en rad med Digestive osv....Något dem borde tänka på !
/SJ

Färg i höstmörkret

Nu är de påväg mot mörkare tider, både tråkigt & mysigt! Det är viktigt att man inte går och blir depremerad, och vad piggar upp en mera än lite färg, & färg var vad man just fann på weekday nu när dem har lanserat strumpor i alla möjliga fina färger och man fick ett par för endast 30 kr , Hurra för WEEKDAY!


/SJ

Pridefestival stolar!


Dem här stolarna & klädnyporna fick jag måla på mitt sommarjobb!
Fina va ! Vill ha dem själv! /S

Elmer ! <3


Bamse !


Så stört sööt liten sak!


Lykke li


Hittade lite saker vi har ritat!

Letade igenom mappar på datorn och hittade en mapp långt bakom alla andra under massvis med mappar och bakom all gömd porr(höhö) med massor av bilder som vi ritat!


 
"Emo-Ängel" - ritad av Johan

"Crazy-Koi" - Ritad av Sabina

"Ben&Jerry, homemade can" - Ritad av Sabina

"Ärkeängeln Mikael" - Ritad av Johan

"Stitch" - Ritad av Johan

"Scorpion Hand" - Designad av Johan

"Drake på tröja" - Målad av Sabina

"Kalsonger Med Tand" - Ritad av Sabina

"Noshörning" - Designad av Johan

"Mjölk Tröja" Designad och målad av Sabina och Johan

Sommar



Här kommer en härlig sommarbild!

Jobb, Jobb, Jobb

Nu var det måndag igen och tillbaka till jobbet. Helgen har varit sjysst, och man har fått mycket gjort, känns ändå skönt att vara tillbaka på jobbet! Självklart känns det tungt att dra ifrån den mysiga sängen hemma och slita sig upp i ottan för att dra till jobbet och vara där i 9 timmar för att sen komma hem och behöva jobba lite hemmifrån, men är sjukt glad över att jag har ett sånt skönt crew på jobbet och att dagen går fort! För er som undrar så arbetar jag som Account Manager på ett företag som är lokaliserat i innerstan!

Ett litet instick är att jag har börjat lära mig spela Panflöjt vilket är Awsome, har lärt mig titanic låten vad nu den heter, my heart någonting, lite problematiskt att jag måste lära mig allt på gehör! =D

/ J

Jag är en vampyr


Ramlar


Håkan Hellström



Håkan, kommer till Grönan 3:e September, då blire ös! =D

Frankrike 2009


Sommarbilder!




Här är lite sommarbilder ifrån sommaren tvåtusennio, den varade inte länge men var härlig ändå!

RSS 2.0