Fast i Thailand!

Just nu sitter vi pa ett Random hotell och invantar info ifran flygplatsen. For er som inte har hort sa har det varit ett vulkan utbrott pa Island vilket gor att inga flyg i nastan hela Europa kan flyga. Detta gor att vi sitter fast har i Thai pa obestamd tid, det kan ta en 24 timmar de kan ta en vecka, eller langre.... Ingen vet i nu laget. En kille har pa hotellet hade snackat med flygplatsen i London och dem trodde att det skulle ta MINST 24 timmar. Vi har en natt till bokad har pa hotellet, sen funderar vi pa om vi skall investera i en luftmadrass och en barbar DVD spelare och bosatta oss pa flygplatsen i BKK eftersom detta rummet var det ANDA lediga som vi kunde hitta och de kostade 500 kr /natten vilket ar lite over var budget! Vilket innebar ar man fattig som ett svin, far man fasiken lida pin! Kanns en aning surt, nar vi verkligen stallt in oss pa att komma hem och traffa alla. Men for att se pa situationen fran den ljusa sidan sa lar det i alla fall bli lite varmare nar vi kommer hem samt att vi har halsan i behall, peppar peppar. De e bara att gilla laget och njuta av semstern sa mycket man kan! Vi funderade pa att flyga till typ Tyskarnas Land, men det ar stangt dar nu ocksa samt att tanten pa ThaiAir rekommenderade oss att halla kvar biljetten for om vi slapper den kan det bli mycket problematiskt att fa tag pa en ny, ju langre tiden gar ju fler ar det som vantar, det fylls pa flera 1000 varje dag. Vi ar i alla fall inbokade pa det FORSTA flyget tilbaka till Sverige!

PS: om ni har nagot kan ni val skriva en kommentar eller liknande, vet dock inte nasta gang vi far tag pa en dator men vi har i alla fall var mobil som ni kan na oss pa, maste bara fixa en laddare, OCH TANDBORSTAR, som vi slangde av nagon anledning.

Kommentarer
Postat av: Petrus

Hej på er!



Riktigt tråkigt att höra att ni är strandsatta, inte kul att kanske behöva sova på bkk :/



Men pröva att prata med flygbolaget och erat försäkringsbolag, de borde kunna betala för hotellvistelse de dagar ni blir försenade, eller kunna tipsa er om någon lösning.



Hoppas det löser sig! Andrea hälsar :)

2010-04-17 @ 20:14:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0