Moving On!

OBS! Maste starta med att saga att det inte finns nagra svenska bokstaver pa detta tangentbord!

Igar satt vi inget vid datorn darav inga inlagg! Men idag har vi rort pa oss ifran Auckland, jatte roligt tycker vi! Vi begav oss till nordligare breddgrader upp till den lilla staden Pahia! Pahia ar typ den skonaste staden ever, det ar typ som en chillaxad surfar stad dar alla e sjukt trevliga och allt ar bara fett mellow! Det tog typ 3 timmar att komma hit, och pa vagen fick vi se lite countryside i Nya Zeeland, which was great! Det e sjukt mycket kullar och berg med massa djungelaktig skog, eller de e typ som en blandning mellan svensk skog och djungel, det beror pa att dem planterade tallar har for att kunna skorda skogar etc. Man har ju hort massor om att det ska finnas sa mycket far (ull) har pa NZ men det kanns mest som man ser massa kor, men nar vi val sag far var deras ull rosa och det var inte lite i kanterna utan de var ROOOSA med stort O ! 
Anyhow nar vi kom till Pahia bokade vi in oss pa en "simma med delfiner" tripp och forvantansfulla begav vi oss ut pa havet bara 5 minuter efter vi kom fram till Pahia och trodde att vi skulle fa se delfiner.... och det fick vi ocksa men inte foren efter 4 timmar pa den dar baten! Tyvarr sa hade delfinerna en bebidelfo med sig vilket gjorde att man inte fick simma med dem, MEN! Eftersom det tog sa lang tid och vi inte fick simma med dem fick vi tillbaka 150 kronor PLUS att vi fick aka nar vi ville igen, a da menar vi NAR vi vill, vi horde att en kille kom tillbaka efter 14 AR! 
By the Way sa har vi traffat ett engelsk par pa bussen som ar 21 som ar sjukt trevliga! En sak till, en sot tant borjade prata med oss pa el delfino turen, hon kom ifran Reno i the US (USA) hon hade precis varit i Australien och var lite besviken for att hon inte fick nagon bild pa delfinerna och att hon inte fick simma med dem!!!!!!

Ett litet instick for er som glomt vad sol innebar satt vi och solade igar och vi skrot till varandra hur vi aldrig brukade branna oss (okej det var mest jag(johan)), men tji fick han som tappade muffinen pa marken! Vilket paminner om en liten kille som gjorde varan dag, han hade cyklat jattelangt till ett stort kopcentrum for att kopa en muffin som han tappade, ja ni horde ratt TAPPADE sa fort han gatt utanfor dorrarna till kopcentrumet!!

Sista insticket innan bilderna som formodligen alla vantar pa, om det ens ar nagon som orkat lasa sa har langt tvivlar vi pa, aja vi skulle dykt med hajjar igar, och man var tvungen att ringa for att boka vilket i sig ar laskigt, och da lamnade vi varat nummer for att dem skulle ringa upp, men de gjorde dem aldrig vilket gjorde att vi inte fick dyka med hajar!!! Istallet tog vi bussen typ mission bay, for att sola och bada!

for att gora er extra besvikena kommer vi inte kunnalagga upp bilder idag, dessa datorer tillater inte det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0