Alla <3 Dag

Igår var det dagen med massa hjärtan & rosor....men vi gav varandra en ask gelehjärtan, en orkidé & fisar (toffifee)

Förmiddagen spenderades med plugg & jobb.
Vi drog senare in till stan & märkte en hejdundrans rea på weekday! Fast inget följde med hem.
Vi skulle sedan på buffé och traskade dit vi trodde restaurangen låg. Restaurang skulle heta PONG & vi hittade den. Men första reaktionen blev WTF? hur fan kan man kalla detta för lyxig resturang? Lyckligt vis visade det sig att vi trots allt gått fel, stället var bara en liten snabbmats variation av deluxe stället!
Men på kvällen blev det buffé. Vi tryckte i oss 25 sushi rullar, tonvis av frukt & thaimat. Till efterrätt lockade Glassbuffén....för den ena, den andra av oss tog istället mer sushi.
För övrigt satt det en brud bredvid oss....Har aldrig hört någon nysa så många gånger, det var helt INSANE! Hon satt typ seriöst och nös i 4-5 minuter och det är fan länge för att nysa! När vi gick därifrån var Sabina fortarande hunrig, vilket är ganska otroligt efter typ 12 suhisar och MASSA thaimat! En annan var ju så mätt att man nästan sprack!
När vi kom hem åt vi några geléhjärtan framför filmen "the perfect man" men efter cirkus 10 minuter inpå filmen dråsade vi ihop till en liten sovande människ klump i ena hörnet i soffan!

Det var våran dag, hur var eran?! =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0